Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, elleme malzemelerden binalması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en dek bapların binanın gestaltsına mutabık çelik üzere malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğanlayışmemiştir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir korunum süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana malik yahut estetik düşünceların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Dairesel tasavvur, göl ayağı izini en aza indirirken randımanlı amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar sinein ameliye bir kanunlar haline getirir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Demetevler mahallesinde kâin işletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil edinmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları genellikle üzerlerinde yangınla dayalı bilgilerin bulunmuş olduğu konuaretlemelere sahiptir. Bu medarımaişetaretlemeler, kapının yangın sınıfını, peklik süresini ve gayrı önemli bilgileri belirtir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlanabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin gestalt takkadak bapnın kabil olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page