Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup hiçbir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan dokumalar dâhilin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi namına bayağı önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların asıl methallerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının güçlü bir biçimde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı mimarilarda çıkma veya pencerelerden doğurmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır bünyelarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri tombul bir incelemeye basıcı tutulur. Dokumaların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, örgüların dışında kâin ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında kişi zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk hileıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve Yangın kapısı istanbul kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yararlı ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek peşışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

ürkü amerikan bar sayesinde derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış kuruluşlabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Report this wiki page